Royal Padel RP 771 EFE Extrem 2023
  • Royal Padel RP 771 EFE Extrem 2023
  • Royal Padel RP 771 EFE Extrem 2023

Royal Padel RP 771 EFE Extrem 2023

PVP: 1 974,60 kr
1 776,60 kr
-11% Royal Padel
Padelracket Royal Padel RP 771 EFE Extrem 2023 | Ta fram ditt mest kraftfulla spel med detta Royal Padel padelracket, en mellanseriemodell designad i diamantformat och något hög balans
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP 771 EFE Extrem svart och orange racket

Vi analyserar till fullo den nya kollektionen utvecklad av Royal Padel 2023 anpassad för alla dess spelare. Köp RP EFE 771 Extreme padelracket i svart och orange, en modell som ger mer kraft i slag tack vare sitt överdimensionerade diamantformat och något höga balans.

Företaget har använt kvalitetsmaterial som den senaste generationens kol i röret för att uppnå stor motståndskraft. Till planen har glasfiber använts förutom mjukt gummi, vilket gör det ganska flexibelt och även genererar bra sensationer vid slag. Den har också ett antivibrationssystem.

RP 771 EFE extrem svart och orange, egenskaper

  • Diamantform med balans i den övre delen av Royal Padel RP 771 EFE Extrem 2023.
  • Mjuk eva gummikärna för en mer behaglig touch.
  • Stötdämpningssystem som absorberar stötar.
  • Rörkonstruktion i kol.
  • Kraftracket och snabb anpassning tack vare sin mer flexibla konstruktion.
  • Aluminiserad glasfiberyta.
  • Finns i RP 2023 mellanpadelracketskollektionen.

Vem är det till? Lämplig för spelaren på mellannivå som gillar att slå bollen hårt och därför behöver en kraftfull racket som hjälper honom att spela sina mest offensiva matcher men utan att tappa kontakten, eftersom kombinationen av material gör det mer flexibelt.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett powerracket är det ganska bekvämt som du kan spela med i timmar. Den återkommer även med en ny bild i svart med orange detaljer, en kombination som idrottare alltid gillar mycket!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter