Ball Rescuer Pressurizer

PVP: 351,90 kr
309,47 kr
-13%
Ball Rescuer Pressurizer Pack | Lek alltid med bollar som nya med denna Ball Rescuer pressurizer, ett paket som fästs på kompatibla burkar och låter dig behålla trycket
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022

Ball Rescuer ball pressurizer

Njut av en perfekt båt varje gång med Ball Rescuer pressurizer. Det är en anordning som består av ett lock och en klämma som gör att de ursprungliga kulbehållarna kan användas som en högtrycksburk. Således kan du spara på köp av bollar eftersom den förlänger sin livslängd mellan 2 och 4 gånger.

Den upptar ett minimum av utrymme i väskan och dess funktion är mycket enkel. För att göra detta måste du fästa klämman på burken med bollar, sätta in dem inuti och stänga genom att skruva. Sedan kan vi placera uppblåsningspumpens mynning på påfyllningsventilen och börja blåsa upp dem tills vi får rätt tryck.

Ball Rescuer pack för tryck, funktioner

  • Förläng livslängden på dina paddel- eller tennisbollar med Pascal-boxens tryckpresspaket.
  • Möjlighet att uppnå högt tryck i behållare, upp till 35 psi.
  • Den innehåller en indikator för att känna till trycket hela tiden.
  • Den är lätt att använda och transportera tack vare sin ergonomiska design.
  • Kit för att upprätthålla trycket på bollarna utan en uppblåsare.
  • Det minimerar användningen av råvaror och minskar CO2-utsläppen.
  • Du kan kolla de kompatibla båtarna här .

Vem är det till? Lämplig för spelare som alltid vill ha padelbollar som nya, med utmärkt tryck för att spela sina matcher, eftersom du med det nya bollräddarpaketet kan få det tryck du behöver.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett enkelt sätt att spara pengar, eftersom om du spelar ett par spel i veckan kan du spara upp till €250 på köp av bollar. Dessutom upptar eller väger den ingenting, så du kan transportera den bekvämt i padel racketväskan eller ryggsäcken.

Ta reda på mer om BALL RESCUER

Om du är ett padelproffs, det vill säga som klubba eller monitor, vet du hur viktigt det är att alltid spela med bollarna i perfekt skick och med optimalt tryck. Vagnen för proffs har utvecklats för att belasta trycket och alltid ha en perfekt båt.

Upptäck vad den här tryckpressen kan göra för dig och träna alltid på bästa nivå. Den gäller för både tennis eller paddelbollar och du kan fästa den direkt på båten. Därmed minimerar det användningen av råvaror, förpackningar och transporter, vilket ger färre CO2-utsläpp till atmosfären.

Features År: 2022
Våra bästa produkter