Ball Rescuer pressurizer smörjpaket
  • Ball Rescuer pressurizer smörjpaket

Ball Rescuer pressurizer smörjpaket

PVP: 109,70 kr
98,18 kr
-11% Vibora
Smörjpaket för Ball Rescuer trycksättare | Håll din Ball Rescuer pressurizer i gott skick med detta paket med 2 tätningspackningar och en silikonflaska, idealisk för att upprätthålla trycket på bollarna

Paket med 2 Ball Rescuer-packningar

Du återställer prestandan för din Ball Rescuer trycksättare med denna uppsättning av 2 försmorda tätningspackningar, ett paket med 2 gummiband som du kan placera i trycksättningssystemet och fortsätta använda det med full kapacitet. Det är alltså en del av bollräddarens delar, ett material som förlänger kulornas livslängd.

Den säljs i en påse om 2 enheter med en 5 grams gryta med silikonfett för att lätt kunna placera den. Det rekommenderas att inte utsätta den för solen så att den inte förlorar sina egenskaper och vi försäkrar dig att de ger lång hållbarhet.

Ball Rescuer pressurizer smörjpaket, funktioner

  • Förläng livslängden på din trycksättare med Ball Rescuer trycksättare smörjpaket.
  • Inkluderar 2 tätningspackningar.
  • Silikonflaska ingår i förpackningen.
  • Den är enkel att använda.
  • Utsätt inte för solljus.
  • Utbytbar del av Ball Rescuer trycksättare.

Vem är det till? Idealisk för idrottare som vill förlänga livslängden på bollarna med tryckpressen, eftersom det är en del av systemet som du enkelt kan byta ut när systemet tappar egenskaper.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en del av Ball Rescuer-satsen, som är en investering som hjälper dig att spara pengar eftersom du inte behöver byta ut paddelbollarna lika ofta. Den är också lätt att byta ut, så du kan byta den så många gånger du behöver.

Ta reda på mer om BALL RESCUER

Om du är ett padelproffs, det vill säga som klubba eller monitor, kommer du att veta hur viktigt det är att alltid spela med bollarna i perfekt skick och med optimalt tryck. Vagnen för proffs har utvecklats för att belasta trycket och alltid ha en perfekt båt.

Upptäck vad den här tryckpressen kan göra för dig och träna alltid på bästa nivå. Den gäller för både tennis eller paddelbollar och du kan fästa den direkt på båten. Därmed minimerar det användningen av råvaror, förpackningar och transporter, vilket ger färre CO2-utsläpp till atmosfären.

Features År: 2022
Våra bästa produkter